Jeg elsker internettet – Woody på eventyr

Det skal ikke være brok det hele – så her er det tilbagevendende indslag: “Jeg elsker internettet”, hvor vi vil fejre noget af det gode indhold, som ingen havde set før internettet fandtes. De gode memes, de fremragende Instagram-konti og de Youtube-videoer som fik os til at lolle.

Vi starter med en fantastisk Instagram-konto.

Guillaume Chevalier er en fransk fotograf – og tydeligvis også en stor fan af Toy Story. Derfor har han instagramkontoen Guic_photographies dedikeret til de eventyr som hans Woody-dukke kommer ud for.

Det er virkelig veludført og utrolig charmerende. Guillaume har tydeligvis ikke kun de tekniske forudsætninger for at få det til at fungere – men også den kreative og humoristiske sans til at gøre det til andet og mere end billeder af en dukke.

En god grund til at elske internettet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *